Studies Abroad in Germany

New York. Hochschule Fresenius participated in theGermany Graduate Fair which was held on Friday May 4th at theGerman Consulate. The fair was attended by participants from the east coast of the United States discussing graduate opportunities available to them. Consul David Gill opened the fair with a welcome message that encouraged American students to travel to Germany to study abroad. He touched upon his own study abroad experience, sharing that this made a lasting impact on his personal and professional growth. Ms. Nayar, Director of Hochschule Fresenius New York, moderated the afternoon plenary sessions which included an alumni testimonial and a human resource hiring manager perspective. Students from Hochschule Fresenius’ integrated semester abroad participated in the fair as well.

Tags: Standort New York,allgemeine News