Oznámenie o celozávodnej vianočnej dovolenke

Oznamujeme všetkým študentom a záujemcom o štúdium, že z dôvodu čerpania celozávodnej dovolenky bude v termíne od 22.12.2016 do 8.1.2017 budova Vysokej školy  Fresenius v Banskej Bystrici zatvorená. Z tohto dôvodu nás nebude možné zastihnúť telefonicky ani e-mailom. Vaše otázky, pripomienky, resp. žiadosti vybavíme po návrate, t.j. od 9. 1. 2017. Za porozumenie ďakujeme a prajeme vám príjemné vianočné sviatky. Tešíme sa na vás v Novom roku! Váš tím HSF

Tags: