Intercultural Evening

Studying an international master program is not only about gaining academic knowledge in pharmacoeconomics, healthcare systems or statistics it is also about making new friends all over the world. The students organised for this year’s intercultural evening a fantastic international buffet with Beef Liver dish with onion and Fajita Chicken from Egypt, Jollof rice and chicken from Zimbabwe and Nasi Lemak from Malaysia, “Grüne Soße” from Frankfurt and cheese cake. Students introduced some famous tourist attractions of their home country. Like the Victoria Falls and the Mana Pools Safari Park in Zimbabwe, the Abu Simbel Temple and Alexandria in Egypt and Madaen Saleh in Saudi Arabia. Everybody enjoyed the evening and thought that it might be a good idea visiting all their fellow students and visiting the tourist attractions once they have finished the Master in International Pharmacoeconomics and Health Economics.

Tags: