INTEBUS in the Big Apple!

With the winter semester exams in the rear-view mirror, our International Business School (INTEBUS) students continue on their path toward global citizenship.  The next phase is set in the “the city that never sleeps.” Thanks to our agreements with our partner institutions, INTEBUS students satisfy their academic requirements during their integrated semester in New York without adding to the duration of their studies.  The semester abroad in this thriving global city also allows our students to develop personally and professionally as they expand their intercultural and language skills in real-time.  If the idea of becoming a “global citizen” excites you, then why not attend one of our events?  Take the opportunity to learn more about the INTEBUS and our English-language degree programs in International Business Management (B.A.), International Business Psychology (B.A.) and Digital Management (M.A.). Click here to reserve your attendance.  We look forward to meeting you!

Tags: