Almost at the Finish Line!

Last week marked the official end of the winter semester 2015/2016 lecture period at the International Business School (INTEBUS).  In small groups, students in our English-language study programs in International Business Management, International Business Psychology and in Digital Management made significant strides forward in becoming global citizens. INTEBUS students not only had the benefit of being taught by dedicated lecturers with practical international business expertise in small study groups. They also took their language skills in English and their intercultural competency to a new professional level. As our students prepare for their upcoming exams and complete the last phase of the winter semester, we wish them all the best! If the idea of becoming a global citizen excites you, then why not attend one of our events and learn more about our study programs? For more information, clickhere. We look forward to meeting you!

Tags: